Friends

In Person Rotterdam

Rotterdam

Ben je op zoek naar nieuwe mensen, om jouw organisatie uit te breiden met nieuwe inzichten en talenten, of ben je op zoek naar een verandering in jouw carrière? Met de visie van In Person Rotterdam ben je klaar om die volgende stap te zetten en je ambities waar te maken.

Friends

Stel je voor: een bruisend uitzendbureau in het hart van Rotterdam!
Een bureau dat niet alleen banen aanbiedt en carrières vormgeeft, maar juist ook bedrijven ondersteunt en helpt, de juiste persoon op de juiste plaats te vinden!
Dat is waar In Person Rotterdam voor staat! Frank is samen met zijn team de drijvende kracht achter In Person Rotterdam. Hij is een inspirator, die gelooft in de kracht van individuen en de kansen die voor ons liggen. Ieder mens kan meer dan hij of zij denkt, dat is zijn overtuiging!

KOM LANGS IN ONZE VESTIGING

In Person is niet alleen een naam, maar een drijvende kracht achter de motor van werkgelegenheid en groei.

Dus, als je op zoek bent naar een partner die niet alleen connecties legt, maar ook werkelijke carrières smeedt, dan ben je bij In Person én Frank aan het juiste adres. Of je nu opzoek bent naar een verandering in jouw carrière, of dat je opzoek bent naar nieuwe mensen, om jouw eigen organisatie uit te breiden met nieuwe inzichten en talenten. Je bent van harte welkom in ons mooie, gezellige, Rotterdamse kantoor.

Contactgegevens

Adres

Kortekade 4B
3062 GR Rotterdam

Online
Contactpersoon

Frank Onderdelinden

Directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?