Friends

Zeeuw & Zeeuw

Rotterdam

Familiebedrijf Zeeuw & Zeeuw is een mobiliteitsprovider die onder andere de automerken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi, Nissan, Hyundai en Suzuki vertegenwoordigt. Met bijna 600 collega’s en 36 vestigingen behoort ze tot de top tien Nederlandse automotive dealerbedrijven. Maar als mobiliteitsprovider doet Zeeuw & Zeeuw zoveel meer…

Friends

Bij Zeeuw & Zeeuw gaan we voor veel meer dan alleen het verkopen van nieuwe auto’s. We bieden een compleet scala aan mogelijkheden, zodat u bij ons terecht kunt voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion, een stoere camper, een duurzame elektrische scooter of een praktische bedrijfswagen, bij ons vindt u het allemaal.

Maar dat is nog niet alles, want we bieden ook diverse opties als het gaat om het aanschaffen, leasen, financieren of huren van uw voertuig. En als u uw (bedrijfs)auto wilt voorzien van een bedrijfswagen-inrichting, bestickering of ombouw, dan staan wij voor u klaar. We helpen u ook graag bij het regelen van de juiste verzekering.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhouden, repareren en schadeherstel van uw auto. En als u thuis of op de zaak een laadpaal nodig heeft, dan kunnen wij die voor u plaatsen. Zelfs in combinatie met een energiecontract.

Contactgegevens

Online
Contactpersoon

Franklin Monkou

Specialist zakelijke mobiliteit

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?