Podcasts

Schouten Zekerheid start podcastserie ‘Schouten met Stouten’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid heeft iets nieuws geïntroduceerd: de podcastserie ‘Schouten met Stouten’. In de podcast gaat Jan Dirk Stouten, presentator en commercieel directeur van Friends in Business, in gesprek met medewerkers en relaties van Schouten Zekerheid.

‘De gesprekken gaan over risico’s, maar we praten ook met ondernemers over hun passie, drijfveren, ambities en de dingen die ze buiten hun werk doen,’ vertelt Jan Dirk. ‘Het is mooi om zulke openhartige gesprekken te voeren. Het is te vergelijken met wat we bij Friends in Business doen. Echte verhalen over echte mensen maken.’

Eindbaas en ‘rising star’
In de eerste aflevering zijn Schouten-eindbaas Rob van Os en ‘rising star’ Leyla Kula te gast. ‘Lichamelijk was ik wel een beetje aan het einde van mijn Latijn,’ vertelt Rob van Os over het grootste risico dat hij ooit heeft genomen. Benieuwd naar de volledige aflevering? Je kunt de podcast beluisteren via Spotify en Apple Podcasts.  

Lees ook: Schouten Zekerheid start wervingscampagne voor traineeship young professionals

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Ga naar de website

Meer nieuws