Ondernemerschap

0to9 Values-Driven Creativity meet werkgeluk

0to9 Values-Driven Creativity - Rotterdam

Niet alleen in de week van het (werk)geluk maar elke werkdag kijkt 0to9 Values-Driven Creativity naar werkgeluk. Robert Jan van Leeuwen (foto): ‘Werkgeluk zit ‘m niet alleen in het soort werk, maar ook in de optelsom van het gedrag van je collega’s’. 0to9 Values-Driven Creativity kan werkgeluk zelfs meten. 

Volgens 0to9 Values-Driven Creativity draait het om waarden. Je wordt ermee geboren en ze hebben invloed op je houding en gedrag. Zowel in je privéleven als in je werkomgeving. Waarom schakel je met de ene collega moeiteloos en lijk je met de ander steeds te botsen? Wat zou de drijfveer van je collega’s zijn en is dat ook wat ze laten zien? Hoe zit dat voor jou?

Bij 0to9 Values-Driven Creativity kun je een Persoonlijk Waarden Onderzoek doen. Je ontdekt in no time wat belangrijk voor je is, waarom je doet wat je doet en bent wie je bent. Maar ook waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. 

Als je daarna ook wilt weten hoe dat werkt in jouw organisatie kun je een Organisatie Waarden Onderzoek laten uitvoeren. Veel werkgeluk gewenst! 

Dit artikel wordt u aangeboden door

0to9 Values-Driven Creativity

0to9 Values-Driven Creativity helpt organisaties te ontwikkelen door persoonlijke waarden van medewerkers te verbinden met de waarden van de organisatie.

Meer nieuws