APM Terminals Rotterdam gaat samenwerking aan met Flash Private Mobile Networks

26-03-19

Flash Private Mobile Networks heeft vorige maand het TETRA-systeem van APM Terminals Rotterdam (APMTR) vernieuwd en uitgebreid. APMTR is de productiefste terminal ter wereld. Een bedrijf met een duidelijke missie: een veilige en vlekkeloze verbinding vormen tussen land en zee. Daarnaast is een veilige en storingsvrije communicatieverbinding cruciaal voor APMTR.

APMTR heeft met ruim 550 medewerkers en 100 hectare aan land, een groot gebied waar zij over moeten communiceren. Elke dag komen er een aantal containerschepen naar APMTR gevaren. Op het terrein staan veertien enorme walkranen, deze kranen halen de containers van het schip af. Vervolgens nemen de straddle carriers de containers van de walkranen over, deze zorgen er weer voor dat de containers op de juiste plek terechtkomen. 

Op het terrein van APMTR rijden ongeveer 52 carriers. Daarnaast zijn er ook nog medewerkers die vanuit het kantoor het gehele terrein in de gaten houden. Ook zij moeten op een veilige en efficiënte manier in contact komen met de juiste personen op de grond. Én dat kan nu met het TETRA-systeem van Flash Private Mobile Networks. 

DAMM en TETRA optimaal op elkaar afgestemd 
APMTR heeft een zeer groot aantal gespreksgroepen, waardoor Flash het TETRA-systeem van DAMM heeft geadviseerd.. Deze twee systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd, waardoor de hoogste betrouwbaarheid van het systeem gerealiseerd wordt. Daarnaast is de beschikbaarheid op lange termijn bijzonder hoog en zijn verstoringen uitgesloten.

Aantal producten 
Omdat APMTR veel verschillende gespreksgroepen bedienen, werden er ook veel producten geleverd. Zo zijn er 181 Motorola TETRA-portofoons, 4 vaste posten, 143 mobilofoons, 5 dispatchers en 3 Redundant DAMM systeem carriers geleverd.

 

Meer nieuws