Arcani Intelligence Agency: Open Source Intelligence & Livesessie op 6 oktober

19-09-17

Op vrijdag 6 oktober organiseert Arcani Intelligence Agency in Het Kasteel van Rhoon de kennissessie: Open Source Intelligence & Livesessie.

Arcani Intelligence Agency neemt u mee in wereld van inlichtingen. ‘Vandaag de dag is er een enorme vraag naar inlichtingen, de sleutel tot een goede beslissing. Bedrijven willen meer weten over potentiele interne en externe risico’s, kansen en bewegingen in de markt. De meeste bedrijven weten wel dat deze informatie voorhanden is, maar niet welke mogelijkheden er zijn om toegang te krijgen tot deze informatie,’ aldus Boy Striker van Arcani. 

‘Feit is dat er een overvloed is aan interne en externe data voor bedrijven, voor welke vraag dan ook. Dit geldt ook voor uw onderneming. Wij willen u graag een kijkje in de keuken geven, én leren u hoe gemakkelijk het is gegevens te verkrijgen van content die al gecreëerd is door anderen. Daarnaast laat Arcani u zien wat wij daadwerkelijk kunnen met deze informatie en hoe wij vervolgens onze observaties en HUMINT (Human Intelligence) effectief benutten.’

Arcani heeft voor dit event in Het Kasteel van Rhoon begin oktober een speciale gastspreker uitgenodigd. ‘Niemand minder dan Arno Reuser. Hij gaat u vertellen over de ins en outs en zijn eigen ervaringen. Reuser is een universitair afgestuurde bibliothecaris en oprichter van de OSINT afdeling bij de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. Hij geeft zowel nationaal als internationaal trainingen, lezingen en workshops aan private bedrijven, overheden, banken, politiecorpsen en strijdkrachten, zo ook Arcani Intelligence Agency. Hij is één van de meest gewaardeerde docenten, op basis van inhoud, kennis en integriteit, binnen het onderwerp OSINT.
 
Programma 6 oktober:
Ontvangst: 14.00 – 14.30 uur
Kennissessie & livesessie: 14.30 – 16.00 uur
Napraten en netwerkborrel: 16.00 – 17.00 uur

Deelnemen? Klik hier

Meer nieuws