Ondernemerschap

Chauffeurs van MAAT genieten van sneeuw in Europa: ‘Het levert mooie beelden op’

MAAT - Alblasserdam

Waar de temperatuur in Nederland ruim boven het vriespunt ligt en zelfs overwegend de zon schijnt, ligt in andere delen van Europa een dik pak sneeuw. Dat merkt ook allround logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam.

'Onze collega's mogen door een mooi wit pak de nodige goederen transporteren. Dat levert uiteraard altijd mooie beelden op', meldt MAAT op social media. 'Het is geen probleem voor onze ervaren chauffeurs om goederen te vervoeren naar plaatsen waar de omstandigheden net even anders zijn dan hier.'

Directeur Arjan Maat was vorig jaar nog aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business. Hij heeft mooie plannen voor 2021 en ziet daarin een grote rol voor de automatisering. 

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): 'ICT-afdeling uitbreiden voor nog professionelere dienstverlening'

Foto's: MAAT

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws