Directieteam van A. de Jong Groep compleet

06-10-17

Hendrik Jan Brandenberg is de nieuwe algemeen directeur installatiebedrijven van de A. de Jong Groep. Hij gaat de integratie en groei van de vestigingen in Schiedam, Delft en Amsterdam verder vormgeven. Brandenberg heeft op bestuurlijk niveau een rijke ervaring binnen de installatiebranche met als achtergrond meet- en regeltechniek.

Brandenberg zal zich focussen op de nieuwe installatieconcepten voor De Jong in de installatiewereld. A. de Jong groep gaat zich meer richten op onder andere smart buildings, de mogelijkheden van Internet of Things, virtueel bouwen en vernieuwende service- en onderhoudsconcepten.

‘Ik ken A. de Jong Groep al 21 jaar, waarvan 19 jaar als hofleverancier en twee jaar als consultant,’ zegt Brandenberg. ‘Al die jaren ben ik al onder de indruk van dit prachtige bedrijf, een voorbeeld voor vele anderen. Kwaliteitsdenken heeft continu voorop gestaan. Vanuit technische gedrevenheid, innovatiedrang en vanuit de diepe overtuiging om integer zaken te doen. Rotterdams, met twee voeten op de grond. Ik ben er trots op deze rol in dit prachtige bedrijf te vervullen,’ aldus de nieuwe algemeen directeur installatiebedrijven. Met de komst van Brandenberg is het directieteam van A. de Jong Groep compleet. 

Meer nieuws