Electro Cirkel met Calex naar vt wonen&design beurs

22-08-17

Voor het eerst in de geschiedenis van Calex gaat het merk naar een consumentenbeurs. Waar Calex normaal alleen aanwezig was op zakelijke beurzen zal het nu van 3 tot en met 8 oktober te zien zijn op de vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam.

Dit is Calex
Al 30 jaar is Calex het eigen lampenmerk van Electro cirkel, dé groothandel op het gebied van hoogwaardige verlichtingsproducten en elektronische apparatuur. Met 400 lampen in het assortiment heeft het merk voor iedereen de perfecte lichtbron, waaronder ook een uitgebreide selectie LED lampen. Het is een bevlogen merk met passie voor licht en sfeer. Bij Calex werken ze elke dag keihard om met verlichting huizen een stukje mooier, fijner en sfeervoller te maken.

Calex on Tour
Voorheen was Calex altijd al present op business-to-business beurzen als de Light & Building in Frankfurt, Lux Life in Londen en Ambiente in Frankfurt. Dit jaar zet het merk voor het eerst in om de naamsbekendheid bij consumenten te vergroten.

De vt wonen&design beurs (voorheen woonbeurs Amsterdam) brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen in september, alle wooninformatie onder één dak. Jaarlijks komen bijna 88.000 bezoekers langs om zich te laten adviseren en te inspireren op het gebied van wonen, verbouwen of verhuizen. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen laten zich tijdens de beurs van hun beste kant zien. Zo ook Calex!

Meer nieuws