23-10-17

Event Tier010 – 5 oktober 2017

Op het kennisevent TIER010 liep het letterlijk en figuurlijk storm: op de winderige donderdagmiddag 5 oktober kwam een kleine 100 man en vrouw bij elkaar in het Rotterdamse theater Walhalla. Om te spreken over de gouden kansen die te behalen zijn in de digitale haven van Rotterdam, belicht door de Rotterdamse datacenters die een sleutelrol spelen in de digitalisering van de regio.

Tijdens het welkom door dagvoorzitter Donatello Piras werd al direct duidelijk dat de inspiratie en energie op deze interactieve middag niet alleen zou komen van de sprekers maar ook van de deelnemers zelf.

Ook de aftrap van de middag was zogezegd verrassend en opmerkelijk. Harry-Jan Bus, de directeur van Walhalla, bleek ook nog eens een stand up comedian en een niet onverdienstelijk zanger. De gastheer gaf de toehoorders een inkijkje in de ontstaansgeschiedenis van het theater en de transformatie van Katendrecht naar een hotspot met talloze creatieve, culturele en communicatieve initiatieven. Een ideale setting om te brainstormen en te discussiëren over de noodzaak en de mogelijkheden van samenwerkende datacenters voor ondernemers en voor de toekomst van regio Rotterdam als geheel.

Klik op deze link https://www.dutchdatacenters.nl/tier010-fotos/  voor de foto’s en film.

 

Meer nieuws