Ondernemerschap

Falck Prevention gaat verder als Inprevo

Inprevo - Rotterdam

Falck Prevention en TSA Safety Products gaan per direct verder als Inprevo. Inprevo staat voor Intregrale Preventie Voor Organisaties.

Falck Prevention verzorgt vanaf 1997 BHV-trainingen voor organisaties en bedrijven in diverse branches. De afgelopen jaren is Falck Prevention uitgegroeid van een BHV-aanbieder tot een landelijke veiligheidsspecialist die organisaties voorziet van consultancy, training en products op het gebied van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische veiligheid.
 
De focus van de Falck organisatie ligt op de hoogrisico-organisaties, publieke brandweren en maritieme-, offshore- en windindustrie. Doordat Falck Prevention zich richt op zorginstellingen, MKB en vastgoed, is Falck Prevention op zoek gegaan naar een partij met specifieke marktkennis die de organisatie slagvaardiger maakt. Deze partij is in TSA Safety Products gevonden en eind 2016 zijn TSA Safety Products en Falck Prevention een joint venture aangegaan.
 
TSA Safety Products draagt al 25 jaar bij aan het (brand)veilig maken van bedrijfslocaties en werkomgevingen in Nederland en België door het leveren, verhuren en onderhouden van kleine blusmiddelen, noodverlichting, gasdetectie en overige veiligheidsmiddelen.
 
Ruim een jaar verder zijn de bedrijven gegroeid tot één organisatie. De integraliteit van de dienstverlening van beide bedrijven helpt organisaties veiliger te maken en hierbij past een nieuwe naam. Falck blijft aandeelhouder en Inprevo is daardoor onderdeel van de Falck-organisatie.

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Inprevo

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid.

Meer nieuws