Flash Private Mobile Networks omarmt Wereldhavendagen

17-08-17

Flash Private Mobile Networks sponsort ook dit jaar de Wereldhavendagen. Net als in 2016 levert het in de Europoort gevestigde bedrijf portofoons, basisposten en repeaters om de veiligheid van pakweg 400.000 bezoekers te garanderen. Naast communicatieoplossingen levert Flash een drietal Flash Smart Eye-cameramasten voor 24/7 camerabewaking.

Het is voor de organisatie van de Wereldhavendagen van groot belang om continu te monitoren of het op bepaalde plaatsen niet te druk wordt. Flash Smart Eye is een nieuw product; een full service huurconcept voor 24/7 camerabewaking, bestaande uit een complete mobiele camera unit met een dome camera, LED-verlichting, een batterijback-up en 24/7 meldkameropvolging door de Alarm Service Centrale van Trigion. Flash verhuurt deze mobiele camera’s sinds het tweede kwartaal van dit jaar.

“Wij zijn als sponsor graag betrokken bij de Wereldhavendagen. Flash Private Mobile Networks is een Rotterdams bedrijf en dit evenement is ook puur Rotterdams. Een begrip in de stad. Dat past bij ons. Wij zoeken onze evenementen zorgvuldig uit. Bovendien is het voor ons een mooie gelegenheid om Flash Smart Eye te laten zien”, zegt marketing manager Marjolein Graauw.

Het doel van de Wereldhavendagen is om de band tussen de haven, de stad en natuurlijke achterland te verstevigen. Op 1, 2 en 3 september kunnen bezoekers kennismaken met alles wat zich in de Rotterdamse haven afspeelt. Meer informatie op website wereldhavendagen.

Meer nieuws