Flash Private Mobile Networks weer sponsor Wereldhavendagen

26-07-18

Om ook van de 41ste editie van de Wereldhavendagen een veilig en succesvol event te maken, maakt de organisatie van de Wereldhavendagen wederom gebruik van de slimme communicatieoplossingen van Flash Private Mobile Networks. Flash sponsort de benodigde portofoons, basisposten en repeaters.

Naast slimme communicatieoplossingen levert Flash twee Flash Smart Eye-cameramasten voor 24/7 camerabewaking, ten behoeve van crowd control. Flash Smart Eye maakt het voor de bewaking mogelijk om het overzicht te behouden en over de drukte heen te kijken.

‘Flash heeft ons tijdens voorgaande edities optimaal ondersteund op het gebied van communicatie. Mede dankzij de bijdrage van Flash waren de 39ste en 40ste editie van de Wereldhavendagen een groot succes’,  aldus Sabine Bruijnincx, directeur van de Wereldhavendagen. 

‘Radiocommunicatie speelt een cruciale rol in het draaien van een evenement met ruim 400.000 bezoekers. Het terrein is groot, er zijn veel bezoekers en de organisatie dient met alle locaties goed verbonden te zijn. Radiocommunicatie maakt het mogelijk dat onze medewerkers, vrijwilligers, toeleveranciers en productie met elkaar kunnen communiceren.’

Het doel van de Wereldhavendagen is om de band tussen de haven, de stad en natuurlijke achterland te verstevigen. Op 7, 8 en 9 september kunnen bezoekers kennismaken met alles wat zich in de Rotterdamse haven afspeelt.

Meer informatie vindt u op de website van de Wereldhavendagen. 

Meer nieuws