Floyd Los treedt toe tot directie De Mik Bedrijfshuisvesting

08-01-20

Floyd Los is partner geworden bij én toegetreden tot de directie van De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. Los heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van Industrial & Logistics.

De Mik Bedrijfshuisvesting is door de komst van Los met zijn team inmiddels een serieuze speler in de Industrial & Logistics markt, zowel lokaal als regionaal. Los begon veertien jaar geleden in de makelaardij en is vervolgens vanaf 2011 werkzaam geweest bij een internationale vastgoedadviseur, met een focus op de industriële & logistieke markt. 

Sinds 2017 is Los werkzaam bij De Mik Bedrijfshuisvesting en heeft sindsdien de afdeling "Industrial & Logistics” substantieel uitgebouwd en verder geprofessionaliseerd. Met de toetreding van Los telt De Mik Bedrijfshuisvesting nu vier partners: Peter de Mik, Dennis Borsboom, Mark van den Heuvel én Floyd Los. Gezamenlijk voeren zij de directie. 

De Mik Bedrijfshuisvesting kenmerkt zich als een onafhankelijke, ondernemende vastgoedadviseur en werkt met een steady team van ervaren vastgoedprofessionals.

Lees ook: Joost Rusman (De Mik Bedrijfshuisvesting): 'We voelen elkaar aan en zijn open, eerlijk en transparant'

Foto: De Mik

Meer nieuws