Ondernemerschap

Friends in Business bezoekt Rijkse accountants & adviseurs: ‘Plezierig, gezellig, informeel en professioneel’

Rijkse accountants & adviseurs - Barendrecht

Martin van der Bok en Mario de Koning van Rijkse accountants & adviseurs staan in het nieuwe magazine van Friends in Business. Dat nummer verschijnt in mei. Deze week gingen redacteur Nienke Landré en fotograaf Wendy van Bree langs in Barendrecht.

‘Het was plezierig, gezellig, persoonlijk, informeel en professioneel ineen’, zegt De Koning. ‘Alle aspecten die zo belangrijk en doorslaggevend zijn voor ons succes en aan de basis staan van onze passie.’

‘Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk’, zegt vennoot Martin van der Bok. ‘Door een sterke IT-focus en gekoppelde digitale informatiesystemen is een tijdrovende administratie verleden tijd’, legt hij uit. ‘Je weet als ondernemer altijd hoe je er financieel voor staat met grip op je onderneming. Met onze dienstverlening van MKB Boekhoudservice ontzorgen wij onze klanten zelfs geheel administratief op locatie of in deze tijd op gepaste afstand.'

Rijkse accountants & adviseurs heeft zich onlangs aangesloten bij Friends in Business. Het bedrijf, met vestigingen in Zeeland en Barendrecht, is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies en personeelsadvies. Ook doen opdrachtgevers een beroep op Rijkse voor assurance-werkzaamheden, zoals de (wettelijke en vrijwillige) controle van jaarrekeningen, subsidiecontroles en due diligence onderzoeken.

Het nieuwe magazine van Friends in Business komt in mei uit, met weer veel mooie en persoonlijke verhalen van onze partners.

Lees ook: Rijkse accountants & adviseurs nieuwe partner Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rijkse accountants & adviseurs

Meer nieuws