Rotterdam

Kooijman Autar Notarissen: ‘Voorlichtingsavond over samengestelde gezinnen op 11 september’

Kooijman Autar Notarissen - Rotterdam

Op maandag 11 september organiseert Kooijman Autar Notarissen, Adviseurs, Mediators en Juristen een voorlichtingsavond over samengestelde gezinnen. Sprekers op die avond zijn Peggy Kruin, Saskia Mos-van Gool, Douwe Hoeks en Aniel Autar.

‘Waar in 1997 nog 348.000 kinderen deel uitmaakten van een samengesteld gezin, lag volgens het CBS dit aantal in 2017 al op 527.000 kinderen’, meldt Kooijman Autar Notarissen op social media. ‘Je kent vast wel een aantal mensen die deel uitmaken van een samengesteld gezin. Niets vreemds dus.’

Goede afspraken

‘Wat wel vreemd is, is dat veel mensen vaak niet onderkennen dat er meer geregeld moet worden. Goede afspraken tussen de partners enerzijds en tussen de partners en kinderen anderzijds, zijn daarbij essentieel. Soms gaat het om eenvoudige werkafspraken, maar soms is er meer nodig om de boel beheers- en leefbaar te houden.’

‘Ook vanuit juridisch oogpunt zijn er vele kwesties die juist in samengestelde gezinnen extra de aandacht verdienen, als u tenminste alles goed wilt regelen. Heeft u een samengesteld gezin of bent u van plan om binnenkort een samengesteld gezin te stichten, dan bent u van harte welkom op onze gratis voorlichtingsavond op 11 september bij Lommerrijk op de Straatweg in Rotterdam.’ Meld je tijdig aan als je wilt deelnemen aan deze avond via deze link.

Foto: Pixabay

Dit artikel wordt u aangeboden door

Kooijman Autar Notarissen

Als je op zoek bent naar een testament, levenstestament, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomst, waarmee problemen worden voorkomen en belasting wordt bespaard, zijn wij de specialist.

Meer nieuws