Orange Motors Capelle wint Opel Klanttevredenheidsaward 2017

20-03-18

De vestiging in Capelle aan den IJssel van Orange Motors heeft deze week de Opel Klanttevredenheidsaward 2017 gewonnen. Voor alweer de derde keer mag Orange Motors Capelle zich de trotse winnaar noemen van deze prijs. De award werd in aanwezigheid van het team van Orange Motors Capelle uitgereikt aan de directie door Johan Claassen, algemeen directeur Opel Nederland.

Opel dealer Orange Motors is sinds 2014 de nieuwe naam voor de krachtenbundeling van twee bekende autobedrijven met een jarenlange en rijke Opel traditie uit de Groot-Rotterdamse en Westlandse regio: P.A. van der Kooij en Eef en Huub.

Orange Motors bedient met zes vestigingen het gebied (boven de Maas) van Hoek van Holland tot en met Nieuwerkerk aan den IJssel, inclusief het Westland en de gemeente Lansingerland en (beneden de Maas) van Rockanje tot en met Ridderkerk: Orange Motors Eef en Huub Rotterdam, Orange Motors Eef en Huub Capelle, Orange Motors Eef en Huub Berkel, Orange Motors P.A. van der Kooij Naaldwijk, Orange Motors P.A. van der Kooij Schiedam, Orange Motors P.A. van der Kooij Spijkenisse (service). 

Meer nieuws