Rotterdam

Ormer ICT groeit naar Official Partner Feyenoord

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT en Feyenoord hebben hun overeenkomst opengebroken en met liefst vier seizoenen verlengd. Het ICT-bedrijf is al ruim negen jaar verbonden aan Feyenoord als Official Supplier, maar maakt vanaf dit seizoen een klim in de partnerpiramide naar Official Partner.

’Ormer ICT is al jarenlang een betrouwbare Supplier, waarbij de fijne samenwerking door de jaren heen is geïntensiveerd’, zegt Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord. ‘Zo trekken Feyenoord met Ormer ICT samen op rondom de continue ontwikkeling van ticketingsysteem Tymes4. Wat ons betreft is de upgrade naar Official Partner een mooie vervolgstap en spreekt hier van beide kanten veel vertrouwen uit.’

Feyenoord en Ormer ICT werken sinds 2014 intensief samen. Het ICT-bedrijf is als outsourcing partner verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van zowel alle werkplekken als de gehele IT-infrastructuur van Feyenoord en Stadion Feijenoord. Het netwerk, de servers, switches, firewalls en WiFi in De Kuip, op Varkenoord en 1908 vallen hier onder andere onder.

Volgende stap

Jan Willem Jongebreur van Ormer ICT is enorm trots op de ontwikkeling van het Partnership. ‘Ormer ICT en Feyenoord zijn pragmatische, Rotterdamse organisaties die al vele jaren heel prettig samenwerken. Wij hebben veel baat gehad bij het partnerschap, dat vanaf het begin onderdeel uitmaakte van de samenwerking. Het is dan ook erg mooi om te zien dat we nu de volgende stap kunnen zetten naar Official Partner, waarmee we nog intensiever elkaars doelen kunnen gaan helpen nastreven’, aldus de CEO van Ormer ICT.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws