ROGAM ook voor schadeherstel gecertificeerd

29-02-16

ROGAM heeft het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel-certificaat ontvangen. Dit certificaat wordt uitgereikt aan Mercedes-Benz dealerbedrijven die het schadeherstel volgens de strengste criteria kunnen uitvoeren; zelf of in samenwerking met schadeherstelbedrijven.

Voor de klanten van ROGAM betekent dit de zekerheid van gegarandeerd goede reparaties, volgens de MercedesBenz veiligheids- en kwaliteitsnormen. ROGAM heeft vestigingen in Rotterdam (Autostrada, Charlois en Rotterdam Spaanse Polder), Moordrecht en Bergschenhoek.

Laurens Autoschade en Möller Autoschade

Het hoge kwaliteitsniveau van Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel komt ook tot uiting in de garantietermijnen. Voor de reparatie zelf geldt een garantie van vier jaar en voor de gebruikte onderdelen twee jaar.

Het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Certificaat wordt uitgereikt aan het dealerbedrijf en het schadeherstelbedrijf waarmee dat samenwerkt. Ook het schadeherstelbedrijf in kwestie beschikt over personeel dat door Mercedes-Benz is getraind en over de uitrusting (apparatuur en gereedschappen) die het merk voorschrijft. In het geval van ROGAM zijn dat Laurens Autoschade en Möller Autoschade.

 

Vlnr: Jeroen Noyen (regiomanager) en Erik-Jan Laurens (manager) van Laurens Autoschade, Jacco Floris (manager Garantie & Systemen) van Mercedes-Benz Nederland en Jeffrey Huizing (customer service coördinator) van ROGAM.

Meer nieuws