Ondernemerschap

Rosan de Jong (UBN Uitzendbureau) over WAB: ‘Belangrijk dat klanten op de hoogte zijn van veranderingen’

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

Overal op internet vind je er wel informatie over, de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Voor de klanten van UBN Uitzendbureau geen verrassing meer dat deze wet op 1 januari 2020 van start gaat.

‘Tijdens informatieve lunchbijeenkomsten zijn wij bijgepraat over welke effecten de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) gaat hebben op de personele invulling van hun onderneming’, vertelt Rosan de Jong, vestigingsmanager van UBN Uitzendbureau Rotterdam. 
 
‘Wij vinden het als specialist in logistiek en industrieel flexpersoneel belangrijk dat onze (potentiele) klanten goed op de hoogte zijn van alle veranderingen in de markt. Daarom hebben wij voor de bijeenkomsten een expert met kennis van de uitzendbranche en de WAB gevraagd om alle ins en outs te geven. Op deze manier hebben onze relaties antwoord gekregen op hun persoonlijk vragen.’
 
Ben jij klaar voor de WAB?
Benieuwd naar de effecten die de WAB gaat hebben op de personele invulling van jouw onderneming? UBN Uitzendbureau Rotterdam praat je graag bij! TEL: 010-4841362 en rotterdam@ubnuitzendbureau.com.

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws