Sara Jans: ‘Trots op lancering van website Smart Flex’

10-04-20

Sinds begin dit jaar heeft Smart Talent er een nieuwe tak bij: Smart Flex. Vrijdag lanceerden directeur Sara Jans en commercieel manager Edgar de Weerdt de nieuwe website. ‘We zijn enorm trots. Het is vanwege de coronacrisis een zware tijd, maar wij blijven positief en de beste talenten uit de markt werven’, zegt Jans.

Smart Flex speelt in op de behoefte van bedrijven om kandidaten in te zetten op flexibele basis. ‘Bij Smart Flex vind je de leukste fulltime en parttime vacatures op flexibele basis voor young professionals, mediors en seniors’, vertelt De Weerdt. 

Vijf jaar geleden richtte Jans Smart Talent op. Het Rotterdamse recruitmentbureau bemiddelt personeel in  Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek. ‘Het voelt niet als werken, dit is mijn hobby. Ik doe wat ik leuk vind’, aldus Jans. ‘Het is leuk om met mijn team iedere dag de beste talenten uit de markt te werven.’

Lees ook: Sara Jans (Smart Talent): ‘Het is mijn hobby, ik doe wat ik leuk vind'

Klik hier om naar de vrijdag gelanceerde website van Smart Flex te gaan. Smart Talent en Smart Flex zijn gevestigd in Het Koetshuis in Rotterdam.

Meer nieuws