Ondernemerschap

SERIS Nederland weer sponsor van toertocht Spa-Sliedrecht

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland is voor het tweede jaar sponsor van de toertocht Spa-Sliedrecht. De tocht gaat van Spa in de Belgische Ardennen naar Sliedrecht in de Alblasserwaard.

Ieder jaar leggen de deelnemers zo’n 320 kilometer af op de racefiets, mountainbike of hybride. Dat doen zij in anderhalve dag tijd. De eerste dag staat traditiegetrouw in het teken van veel klimmen en dalen in België, Duitsland en Nederland. Ook wordt op die dag een groepsfoto gemaakt bij de fonteinen van het casino in het centrum van Spa. Op dag twee wordt de route Sittard-Sliedrecht afgelegd. 

SERIS Nederland, het bedrijf van directeur Aad de Vries, regelt als één van de sponsoren van het evenement het vervoer, de overnachting en ook een prachtig wielershirt voor de circa 85 deelnemers. De 21ste editie van de toertocht Spa-Sliedrecht gaat vrijdag (13 september) van start. 

Onderstaande foto's: eerste editie in 1988 en 2018

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws