Swisscom huurt bijna 3000 m2 in WTC Rotterdam

30-04-20

Het Zwitserse telecombedrijf Swisscom heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.892 m2 kantoorruimte verspreid over drie verdiepingen, inclusief 28 parkeerplaatsen, in het World Trade Center Rotterdam.

De transactie is namens eigenaar Bouwinvest tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting in samenwerking met JLL. De belangen van Swisscom DevOps Center zijn in deze transactie behartigd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. In juli verhuist Swisscom gefaseerd van een kantoor aan het Delftseplein naar de 16e, 17e en 18e etage van WTC Rotterdam. 

‘In Rotterdam zochten wij naar een ideale thuisbasis voor onze software engineers en het management heeft unaniem gekozen voor WTC Rotterdam. De unieke centrale locatie, de vele faciliteiten en de modernisering van WTC passen goed bij de gewenste uitstraling van ons DevOps Center’, zegt John de Keijzer van Swisscom. 

Transformatie

'WTC Rotterdam ondergaat een unieke transformatie', vertelt managing director Eveline Steenbergen van WTC Rotterdam. 'Door uitvoering van het masterplan met 20 verschillende deelplannen worden met een hoogwaardige transformatie van kantoren, het congresgedeelte en de faciliteiten in het gebouw klaargemaakt voor de toekomst.'

Gelegen in het centrum van de stad is WTC Rotterdam zeer in trek als vestigingslocatie voor bedrijven. Dit mede dankzij de grote diversiteit aan kantoorruimten (corporate- en industriële uitstraling), uitgebreide (parkeer)voorzieningen, goede bereikbaarheid en een sterk internationaal netwerk.

Meer nieuws