Wethouder Mos opent op 23 maart HNK Dordrecht

15-03-16

Op woensdag 23 maart opent HNK Dordrecht zijn deuren met een feestelijk netwerkevent. De officiële opening wordt verricht door wethouder Jasper Mos (onder andere van Economische Zaken, Grondbedrijf en Vastgoed).

Het Nieuwe Kantoor, begin dit jaar uitgeroepen tot Beste Kantoorruimteverhuurder 2016, is aanbieder van een groeiend aantal vestigingen met flexibele kantoren en werkplekken. De vestiging in Dordrecht is nummer elf.

Centraal Station

HNK Dordrecht zit aan de Burgemeester de Raadtsingel 93 C, tegenover het Dordtse Centraal Station. Het gebouw biedt een inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties, een Nespresso-bar en veel ondersteunende diensten. Met dit concept richt initiatiefnemer NSI (tevens eigenaar van het pand) zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele concepten in de kantorenmarkt.

Welkom

De feestelijke borrel begint om 16.30 uur. Belangstellende ondernemers zijn van harte welkom om die dag de sfeer en faciliteiten van HNK Dordrecht te ervaren. Ze kunnen genieten van een hapje en een drankje en kennismaken met de praktische en aangename mix van werkvormen, flexibiliteit en (net)werken.

 

FIB-partners kunnen zich voor de opening aanmelden door een mail te sturen naar nickh@madeinrotterdam.nl.

 

Meer nieuws