Vacaturebank

Op zoek naar een nieuwe baan? Dit is de vacaturebank van Friends in Business. Met vacatures van onze partners. Misschien zit er wat tussen en werk je binnenkort bij één van onze Friends!

 omslag
Media Accountmanager
- Fulltime -
Friends in Business is een groot cross-mediaal communicatie platform. Jaarlijks geven wij meerdere edities van onze business-bladen uit. Daarnaast beheren wij diverse eigen digitale mediakanalen. Naast interessante verhalen over regionale en landelijke ondernemers lees je bij ons ook over lifestyle, mode, auto’s enzovoort. Wij zijn bekend van onze business-borrels en business-lunches. Met regelmaat organiseren wij verschillende regionale en landelijke events voor directeuren en decissionmakers. Friends in Bsuiness is een ambitieuze en krachtige organisatie.


Wat ga je doen als Media Accountmanager?


Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van onze mediaproducten. Je gaat langs bij potentiële klanten en geeft advies over onze producten die aansluiten bij hun communicatie wensen. Ervaring in de reclame communicatie als accountmanager is een pré. Bekendheid met de strategische werking van social media is belangrijk.

Je bent het aanspreekpunt voor jouw klanten. Bij onze business-events ga je representatief aan de slag als gastheer/gastvrouw. Je beschikt over een proactieve werkhouding. Je denkt graag mee en je bent zelfstandig.

Wat wordt er van jou verwacht als Media Accountmanager

  • Ervaring als accountmanager/verkoper gedrukte media
  • Kennis van strategische werking van social-media vereist
  • Voldoende marketingkennis
  • Het hebben van een business-netwerk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsovereenkomst op basis van 32-40 uur.
De functie biedt interessante groeimogelijkheden met zeer goede verdiensten.

Kom jij ons team versterken? Wij gaan dan graag met je in gesprek.

Mail je motivatie en CV naar carolien@friendsinbusiness.nl

 

Terug naar vacatures