13 december: kerstconcert in De Doelen voor Support Casper

07-12-17

Op woensdag 13 december staat in De Doelen een bijzonder kerstconcert op het programma, om geld in te zamelen voor Support Casper. Dit is de campagne van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker die prof. dr. Casper van Eijck en zijn team ondersteunt in zijn zoektocht naar nieuwe behandelmethoden. Van Eijck is als hoogleraar alvleesklierkanker en chirurg verbonden aan het Erasmus MC.

Sinfonia Rotterdam organiseert dit kerstconcert in samenwerking met Wishful Singing, Kamerkoor PA’dan en De Doelen. Klassiekers als het Hallelujah uit Handëls Messiah maar ook bekende werken van Rossini, Haydn en Berlioz passeren de revue. Een heuse kerstmedley zal ook niet ontbreken. Voor dit concerten zijn nog kaarten beschikbaar.

Er zijn sinds de start van de campagne al heel veel succesvolle acties gevoerd om Support Casper te ondersteunen. Maar een groots kerstconcert is uniek. Van Eijck: ‘Als liefhebber van klassieke muziek vind ik het extra bijzonder dat er speciaal voor onze campagne een benefietconcert wordt georganiseerd.’

De gehele opbrengst van het Kerstconcert in de Doelen komt ten goede aan het onderzoek van Support Casper. Het concert is op 13 december, aanvangstijd 20.15 uur. Kaarten zijn hier verkrijgbaar óf aan de kassa van de Doelen. 

Meer nieuws