Over FIB

Het zakelijk crossmediaal communicatieplatform

Friends in Business is een zakelijk crossmediaal communicatieplatform. In 1987 gestart met een magazine brengen we inmiddels dagelijks online nieuws over onze partners.

Dat doen we met video’s, foto’s en geschreven berichten en daarmee bereiken we gemiddeld 250.000 mensen per maand. Daarnaast organiseren we events waar ondernemers kennis kunnen delen, persoonlijk contact hebben en hun netwerk kunnen uitbreiden.

Het magazine verschijnt 2 x per jaar, heeft een bereik van meer dan 75.000 lezers en wordt verspreid onder ondernemers, directeuren en managers in het regionale bedrijfsleven. Daarnaast is het magazine te vinden op leestafels van aansprekende locaties.

Vanaf oktober 2021 verschijnt Friends in Business in 5 extra steden: Gouda, Dordrecht, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Als Friend kunt u naast artikelen in ons blad ook deelnemen aan onze events. Tijdens onze Business Lunches brengen we u in contact met andere Friends en maken we persoonlijke content die we delen op onze socials. Studio Friends in Business stelt u in staat uw bedrijf te presenteren tijdens een persoonlijk interview. Onze goedbezochte kennissessies behandelen eigentijdse thema’s voor ondernemers.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten wij graag de voordelen voor uw bedrijf persoonlijk toe.