4e editie van Oude Haven Zomerfestival

04-08-16

Op 28 augustus wordt de Oude Haven voor de vierde keer omgetoverd tot de meest sfeervolle plek van Rotterdam. Het zomerfestival staat volledig in het teken van muziek en cultuur met optredens, foodtrucks en vintagekramen. Jong en oud genieten van muziek, lekker eten en historie.

Optredens
Vanaf 15.00 uur kun je genieten van de muzikale line-up. Artiesten, zoals Gerson Main (bekend van het televisieprogramma ‘De beste Singer en Songwriter’) en Mike Boddé, zorgen op verschillende podia voor entertainment. De hele dag vinden er optredens plaats van opkomende namen. Vanaf de zonnige terrassen kan iedereen genieten van vrolijke melodieën.  

Naast optredens vinden er diverse activiteiten plaats; intieme optredens in de luisterbootjes en verrassende straatacts. Ook voor kinderen is er van alles te ontdekken en beleven; ‘Zing mee met de knuffels’, maak een ritje in de zweefmolen of geniet van een ijsje.

Vintagemarket & Food
In de historische omgeving vind je verschillende marktkraampjes met leuke hebben-dingetjes. Daarnaast is er een foodcourt met allerlei lekkere hapjes.

Datum:        Zondag 28 augustus 2016  
Tijd:              15.00 – 22.00 uur
Toegang:    Gratis
Locatie:      Oude Haven Rotterdam

Meer informatie en de line-up vind je op www.oudehavenzomerfestival.nl

 

Meer nieuws