Algemeen nieuws

Alles wat je nodig hebt voor de verzekering van jouw bestelauto

WetalkSEO - Etten-Leur

Ben je aan het kijken naar een bestelautoverzekering ZZP Univé? Dan is het je vast al opgevallen dat je veel keuzes kan maken. Geen enkele verzekering is hetzelfde, maar ook geen enkel bedrijf werkt op dezelfde manier. Dit maakt het ook niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Want waar moet je dan allemaal op letten? En hoe zorg je er dan voor dat je de verzekering kiest die het beste bij jouw bedrijf past? Onderstaande informatie zorgt dat je snel goed voorbereid de weg op kan.

 

De reden voor een verzekering

Je moet je als eerste afvragen waarom je dan een bestelautoverzekering moet afsluiten. Een eerste reden is dat geen enkel voertuig onverzekerd de weg op kan. Een basisverzekering moet daarom in jouw bezit zijn. Er zijn echter nog meer redenen voor een zakelijke verzekering. Jouw auto is voortdurend op de weg te vinden. Onderweg zijn er veel risico’s en een ongeluk zit in een klein hoekje. De schade die je rijdt aan andere voertuigen is hiermee gedekt. Je hoeft het dus niet meer uit eigen zak te betalen. En met de juiste dekking heb je ook geen kosten voor de schade aan jouw eigen voertuig.

 

Meerdere soorten voor ieder voertuig

Bij een bestelautoverzekering zijn er meerdere soorten beschikbaar. Zoals aangegeven is een basisverzekering verplicht. Dit is de WA-verzekering. Deze dekt uitsluitend de schade die je aan anderen aanbrengt. Wil je ook dat jouw eigen bestelauto verzekerd is tegen schade door brand of diefstel? Dan kan je voor een Beperkt Casco kiezen. Als laatste breid je het nog verder uit met een allrisk. Hiermee is het voertuig zelfs verzekerd in een ongeluk dat je zelf verzekerd hebt. Door goed te kijken naar jouw voertuig en het aantal kilometers kan je de juiste keuze maken.

 

Aanvullende opties bij jouw verzekering

Er zijn ook nog meer mogelijkheden beschikbaar. De aanvullende opties zijn er speciaal voor ondernemers en voorkomen dat je bij een ongeluk alsnog voor hoge kosten staat. In de bestelbus zijn immers ook nog producten aanwezig. En wat dacht je van jouw eigen apparatuur? De bedrijfsautoverzekering online afsluiten kan dus ook door te kijken naar de extra verzekeringsopties die je nodig hebt om jouw werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Wil je ook nog pechhulp? Dan is dit ook nog mogelijk tijdens het afsluiten van de verzekering. 

 

Alles snel ingevuld hebben

Heb je alles bekeken? Dan is het tijd om de verzekering af te sluiten. Hiervoor vul je als eerste de gevraagde gegevens in. Afhankelijk van deze gegevens kan de verzekeringsmaatschappij de premie betalen die je maandelijks moet betalen. Vergeet dan niet om naar het eigen risico te kijken. Hoe hoger het eigen risico dat je kiest, hoe lager de maandelijkse kosten gaan zijn. Alleen moet dit geld dan wel beschikbaar zijn in het geval van een schadeclaim. Door alles goed in te vullen, heb je binnen een korte tijd de passende verzekering voor jouw voertuig.

Dit artikel wordt u aangeboden door

WetalkSEO

Online Marketing bureau gespecialiseerd in Zoekmachine Marketing (SEO)

Meer nieuws