Mobiliteit en vervoer

Auto Hoogenboom zoekt nieuwe talenten

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Lieke van Lef Media neemt een kijkje achter de schermen bij Auto Hoogenboom in haar vlog. Hierin gaat zij het gesprek aan met vijf medewerkers.

Zij vertellen meer over werken bij het leukste autobedrijf van de regio Rotterdam-Rijnmond. Momenteel is Auto Hoogenboom op zoek naar collega’s! Bekijk hier de vacatures.

Tony Mastrantuono (foto, links) van Auto Hoogenboom was in september aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel. In het voorjaar keerde Tony terug op het oude nest. ‘Dat voelde weer als thuiskomen. Ik ken veel mensen nog van mijn eerste rondje. Kijk hier naar de video met Tony.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws