Ondernemerschap

BASE Advocaten benoemt Michiel de Vlieger tot partner op de sectie Corporate & Commercial Litigation

BASE Advocaten - Rotterdam

BASE Advocaten benoemt Michiel de Vlieger per 1 januari 2022 tot partner op de sectie Corporate & Commercial Litigation. De advocaat begon zijn loopbaan bij BASE Advocaten in 2010 en in de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een topspecialist op het gebied van de civiele procespraktijk.

Binnen zijn praktijk houdt De Vlieger zich bezig met commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Bijzondere affiniteit heeft hij met het huurrecht, (commercieel) vastgoed en de sportbranche. ‘Wij zijn verheugd en trots Michiel vanaf het nieuwe jaar als partner te kunnen verwelkomen’, meldt het Rotterdamse advocatenkantoor.

De Vlieger staat in het zomermagazine van Friends in Business. De wielerliefhebber schreef dit jaar zijn eerste boek, de 208 pagina’s tellende roman De Muur van Bretagne. Met zijn roman vervulde De Vlieger een langgekoesterde wens. Sinds zijn tienerjaren voelt hij de behoefte om creatief te schrijven, vertelt hij in ons magazine.

Lees ook: Van dagvaardingen naar debuutroman

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws