Be proud, stand out and… pitch!

12-01-16

Wilt u leren hoe u een onderscheidende en verrassende Elevator Pitch maakt? En wilt u deze Elevator Pitch inzetten om (groei)kapitaal te verkrijgen voor uw bedrijf? Kom dan naar het NK Pitchen voor Ondernemers op 31 maart 2016 in de Jaarbeurs Utrecht! Tijdens dit Nederlands kampioenschap strijden 6 innovatieve ondernemers om de titel: ‘Beste Pitch van Nederland’. Bovendien vindt de voorselectie van dit event plaats bij onze Friend HNK Rotterdam.

Voorselectie NK Pitchen & Bizz & Drinks

Een goede pitch start met een sterke branding en positionering. Wilt u zich aanmelden voor de voorselectie van het NK Pitchen? Dit kan via www.pitchtraining.nl/nkpitchen. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de criteria, categorieën en de selectieprocedure. Op 27 januari vanaf 13:00 vindt de voorselectie plaats bij HNK Rotterdam.

Om 17:00 is er aansluitend het avondprogramma met de Bizz & Drinks. Er is een interessante spreker Aldowa Nieuwe, Held VNO-NCW Regio Rotterdam 2015. Aldowa, gevelbouwer, is op 8 december uitgeroepen tot ‘Nieuwe Held 2015’ in de regio Rotterdam. Directeur-eigenaren Jan Boom en Allard Droste ontvingen de prijs uit handen van burgemeester Aboutaleb tijdens de eindejaar bijeenkomst van VNO-NCW Regio Rotterdam op het stadshuis.

Meer informatie over het NK Pitchen voor Ondernemers vindt u op nkpitchen.nl/

Meer nieuws