Beleving is vanzelfsprekend in Diergaarde Blijdorp

17-06-16

Diergaarde Blijdorp roept bij velen een gevoel van nostalgie op. Persoonlijke herinneringen van bezoekers zijn voor Diergaarde Blijdorp van onschatbare waarde. ‘Beleving’ is in de Diergaarde vanzelfsprekend en dat zit hem niet alleen in de ontmoetingen met de dieren. Voor grote groepen (zowel zakelijk als particulier) heeft Diergaarde Blijdorp bijzondere arrangementen samengesteld. Daarmee ontdekt u de Diergaarde op een heel speciale manier…

Vergaderen in Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp is uw vergadering een belevenis. In uw lunchpauze kunt u nieuwe energie opdoen tijdens een wandeling door één van de prachtige werelddelen. Azië bijvoorbeeld. Langs de Maleise bosrand en bij de Aziatische olifanten krijgt u geheid  inspiratie voor de rest van uw vergadering. Dat Diergaarde Blijdorp naast Nederlands best bezochte dierentuin, ook een prominente botanische tuin is, valt niet te missen.

Door het laten zien van dieren en planten maakt Blijdorp gasten bewust van de bijzonderheid en de waarde van de natuur én het behoud ervan. Overal wordt u verrast door de prachtige en kleurrijk bloeiende natuur. In de namiddag kunt u het vergaderarrangement afsluiten met een ‘borrel’ in de Chinese Tuin.

Zomers genieten in het hart van Azië

Deze zomer heeft Diergaarde Blijdorp een unieke en tijdelijke evenementenlocatie tot haar beschikking: de Toko Tjitjak. Ingeklemd tussen het verblijf van de Indische neushoorns en de Bantengweide hoort u, onder toeziend oog van de kleine panda’s, de geluiden van al het leven in  Azië. Hier vindt u een warm welkom in de kleuren en u komt tot rust in de Indische Archipel.

In de ruime, fraai gedecoreerde tent met statafels, loungebanken en zitjes bent u van alle gemakken voorzien. Het charmante terras van Toko Tjitjak biedt een zomers loungegevoel. Het terras is uit te breiden met een luxe flextent.

Het zomerarrangement is te boeken vanaf € 69,90 (incl. BTW) per persoon. Hierin is inbegrepen:

Entree tot de Diergaarde vanaf 17:00 uur
Exclusiviteit van de sfeervol ingerichte tent
DJ met loungemuziek
Entree met welkomstdrankje en tafelgarnituur
3 uur uitkoop dranken Hollands assortiment
(bier/wijn/frisdranken)
Dinerbuffet

Er zijn uitgebreide mogelijkheden omtrent catering en leuke extra’s, zoals een exclusieve rondleiding achter de schermen. Laat Diergaarde Blijdorp ook uw verwachtingen overtreffen!

 

TEKST EN FOTOGRAFIE: DIERGAARDE BLIJDORP

Meer nieuws