Benefiet kerstconcert Support Casper op 13 december

02-11-17

Sinfonia Rotterdam organiseert in samenwerking met Wishful Singing, Kamerkoor PA’dan en De Doelen, op woensdag 13 december een bijzonder kerstconcert om geld in te zamelen voor Support Casper. Zo heet de campagne die baanbrekend onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker financieel ondersteunt. Dit onderzoek wordt geleid door prof. dr. Casper van Eijck, oncologisch chirurg en hoogleraar alvleesklierkanker aan het Erasmus MC. Van Eijck is tevens clubarts van Feyenoord.

Onder leiding van dirigent Conrad van Alphen speelt Sinfonia Rotterdam, hét kamerorkest van de havenstad, een prachtig decemberprogramma.Samen met het koor PA’dam en de solisten van a capella groep Wishful Singing speelt het orkest onder andere werken van Rossini, Haydn en Berlioz. Ook zullen zij klassieke kerststukken zoals Händels Hallelujah en een kerstmedley van bekende popliedjes uitvoeren.

Geniet van dit prachtige concert en draag ook nog eens een steentje bij aan Support Casper. Via deze link kunt u kaarten kopen voor deze bijzondere voorstelling in De Doelen. 

Meer nieuws