Algemeen nieuws

Je kunt veel meer dan je denkt!

Sportlijf - Capelle aan den IJssel

In het komende magazine van Friends in Business een verhaal met Danny Ederzeel & Berry Buis

Een rustige maandagmiddag, op de sportschool aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Een prachtig, duurzaam pand (‘de zon betaalt onze energierekening’) dat genoeg ruimte biedt aan de groeiende klantenkring van Sportlijf. Ze vormen een ijzersterk duo, deze twee sportmannen. Ze delen hun gedrevenheid, hun inzet en hun visie. ‘Bij Sportlijf geven we iedere klant persoonlijke aandacht’,
zegt Danny. Het is die persoonlijke aanpak die Sportlijf groot heeft gemaakt. Met een team van nog zeven personal trainers bieden ze ondernemers een programma om, naast alle drukte op de zaak, fitter, energieker en gezonder te worden.

Persoonlijk programma voor ondernemers

Persoonlijk programma voor ondernemers Danny en Berry werken inmiddels bijna tien jaar samen. Berry behoorde als tiener tot de wereldtop in het skiën. Door blessures moest hij zijn carrière als topsporter beëindigen, maar dat hij zou blijven werken in de sportwereld stond voor hem als een paal boven water. Ook Danny was als kind al een fanatiek sporter, die na de middelbare school als vanzelfsprekend aan een sportopleiding begon.

Ze leerden elkaar kennen toen ze bij dezelfde sportschool werkten en besloten al snel om voor zichzelf te beginnen. Al binnen een paar jaar moesten ze op zoek naar een grotere locatie.
‘We richten ons op ondernemers, zakenmensen die het lastig vinden om in hun drukke agenda tijd te maken om te sporten’, zegt Danny. ‘Dat begrijpen we; daarom kunnen ze op ieder moment dat hun uitkomt bij ons terecht. Maar het gaat verder dan een uurtje trainen. We staan 24/7 voor ze klaar om ze te helpen gezonder te leven.’

Het hele verhaal met Danny & Berry staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. Die editie presenteren wij op maandag 20 november in The Boathouse in Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Sportlijf

De personal trainers van Sportlijf helpen leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De personal trainers staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding.

Meer nieuws