Bijzonder evenement Spieren voor Spieren bij Excelsior

28-11-17

Excelsior speelt vanaf 17 december, in de thuiswedstrijd met FC Groningen, met een ander goed doel op het wedstrijdshirt: Spieren voor Spieren. Tien maanden geleden besloot hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar de plek op het shirt af te staan aan Stichting Support Casper. Spieren voor Spieren prijkt over enkele weken op het shirt van de eredivisionist.

Excelsior heeft in samenwerking met Spieren voor Spieren op 17 december een heel programma samengesteld, met Louis van Gaal als hoofdgast. Hij is samen met zijn vrouw Truus hoofdambassadeur van Spieren voor Spieren. Het programma begint vanaf 14.45 uur, tot en met 16.45 uur, als Excelsior en FC Groningen aftrappen in het Van Donge & De Roo stadion voor het duel in de eredivisie. 

De kosten voor dit bijzondere programma bedragen 75 euro per persoon. De opbrengst gaat uiteraard naar Spieren voor Spieren. Aanmelden kan hier. U kunt zo veel kaarten bestellen als u business-seats heeft.

Het is niet mogelijk om deze brunchbijeenkomst te bezoeken zonder wedstrijdticket. Wel is het mogelijk om extra kaarten te bestellen, inclusief een business-seat voor de wedstrijd. Dit combipakket kost 150 euro. 

Meer nieuws