Bijzondere ontmoetingen in Diergaarde Blijdorp

15-02-18

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen; een plek vol bijzondere ontmoetingen, waar bezoekers wat van opsteken, geïnspireerd door raken en een nieuw soort liefde voor de natuur ontdekken.

Mens, dier en plant zijn met elkaar verbonden, hebben elkaar nodig en daarom moeten we goed voor elkaar zorgen. U kunt daarbij helpen door uw organisatie te verbinden aan Diergaarde Blijdorp door een dier te adopteren of te sponsoren. Voor meer informatie: diergaardeblijdorp.nl/zakelijk Najaarstip: arrangement ‘Blijdorp by Night’ Van september tot en met november is het mogelijk om de Diergaarde samen met collega’s en relaties na sluitingstijd te verkennen. Dineer in één van onze bijzondere zalen en sluit af met een spannende, nachtelijke rondleiding door de Diergaarde. U bent van harte welkom om onze locaties en mogelijkheden vrijblijvend te komen bespreken. Neem contact op via telefoonnummer: 010 – 443 14 15 of e-mail sales@rotterdamzoo.nl.

Veel organisaties dragen de Diergaarde een warm hart toe door een dier te adopteren of te sponsoren. Belangrijke redenen om de verbintenis aan te gaan, zijn het maatschappelijk verantwoorde en duurzame karakter dat Diergaarde Blijdorp ademt. Door de Diergaarde te steunen, draagt u niet alleen bij aan het voortbestaan van het park, maar tevens aan het Blijdorp-Natuurbehoudsfonds. Dit fonds steunt diverse natuurbehoud-projecten in het wild.

Dieradoptie
Met de adoptie van een Blijdorp-dier steunt u de Diergaarde jaarlijks met een vast bedrag. U kiest het adoptiedier waarmee uw organisatie de meeste affectie heeft of waarmee u zich wilt profileren. Diergaarde Blijdorp heeft verschillende adoptiecategoriën met leuke voordelen!

Netwerken in de Diergaarde
Diergaarde Blijdorp is de ideale ontmoetingsplaats voor ondernemers. Door diverse programma’s en unieke kijkjes achter de schermen, is er voor de gasten voldoende ruimte om te ontdekken, te netwerken en bij te praten in een wel heel spraakmakende omgeving.

Voor meer informatie over dieradoptie en sponsoring, klik hier

Meer nieuws