Bladpresentatie Friends in Business over een week

17-01-18

Over exact een week, op woensdag 24 januari, vindt de bladpresentatie plaats van het nieuwe magazine van Friends in Business. In Kantine Walhalla van eigenaar Harry-Jan Bus, op Katendrecht, met veel interessante gasten.

De Rotterdamse zakenman Peter Goedvolk, die op de cover staat en zijn eerste column schrijft voor Friends in Business, voormalig burgemeester Ivo Opstelten en meesterkok Ad Janssen van de GasteRhoon Groep

In nummer 122 weer veel mooie en persoonlijke verhalen. Hoofdredacteur Jan Dirk Stouten en eindredacteur Frank Vijg gingen op bezoek bij drie voormalig voorzitters van de Kamer van Koophandel Rotterdam, Joop van Caldenborg, Frans Lavooij en Jos van der Vegt. 

Een verhaal over het Luxor Theater ('bij ons mag eigenlijk niets floppen'), redacteur Nienke Landré sprak in Spijkenisse met Christiaan van der Ent van de Van der Ent Group. Hij is voetballiefhebber en volgt de transfermarkt, die nu open is, met extra belangstelling. Monique de Jong, managing director van Nedelko, vertelt haar verhaal over het succes van het Barendrechtse bedrijf. 'We delen ons succes met liefde,' zegt zij.

Verder de prachtige triomf van wielrenster Chantal Blaak, die opgroeide op Voorne-Putten in Zuidland en vorig jaar haar absolute sportieve hoogtepunt beleefde in haar loopbaan. En hoe haar partner Lars van den Broek die koers in het Noorse Bergen volgde.

Uiteraard veel meer verhalen in het komende nummer. Op woensdag 24 januari de bladpresentatie, en alle verhalen zijn later natuurlijk ook online te zien op het platform van Friends in Business. 

Meer nieuws