Bladpresentatie Friends in Business woensdag op Katendrecht

23-01-18

Komende woensdag vindt de bladpresentatie plaats van het nieuwe magazine van Friends in Business. In Kantine Walhalla, op Katendrecht. Inloop vanaf 17.00 uur, een half uur later start het officiële programma.

Op de cover van het eerste nummer van 2018 staat Peter Goedvolk. De Rotterdamse zakenman verwierf bekendheid als oprichter van oliemaatschappij Argos. Eind vorig jaar kocht hij een meerderheidsbelang in TNO Bedrijven en hij is onder meer eigenaar van Count Companies BV en First Dutch. In nummer 122 van Friends in Business ook Goedvolks eerste column. 

In het magazine verder een uitgebreid interview met Goedvolk. ‘Toen wij hem vroegen om columnist van ons zakelijke communicatieplatform te worden, stemde hij daar direct mee in. Wij zijn er hartstikke blij mee dat we deze Rotterdamse topondernemer aan boord hebben,’ zegt hoofdredacteur Jan Dirk Stouten. 

In de komende editie meer prachtige verhalen. Over Givency, de Van der Ent Group, Luxor Theater, Nedelko en Yes We Care onder andere. En meer. Alle verhalen staan binnenkort ook op het platform van Friends in Business.  

Jan Dirk Stouten presenteert de avond woensdag in Kantine Walhalla. Ook Ad Janssen van de GasteRhoon Groep en Ivo Opstelten, voormalig burgemeester van Rotterdam, zijn naast Goedvolk als gast aanwezig. Uiteraard is er na het officiële deel alle gelegenheid om een hapje en drankje te doen met andere Friends in Business.

Meer nieuws