Ondernemerschap

Blog Axoft IT & Telecom: een goed advies is het halve werk

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Een goede technische invulling van uw projecten is belangrijk, een partner die met u meedenkt is nóg belangrijker. Advies op maat is daarin belangrijk, vinden we bij Axoft. Dat gaat verder dan alleen het adviseren rondom nieuwe IT. Ook gebruikerstrainingen zijn daar onderdeel van. Ricardo de Rijcke van Axoft deelt vijf kenmerken van IT-consultancy, en de meerwaarde ervan voor uw organisatie.

Merkonafhankelijk advies op maat voor ieder IT- en telecomproject

Iedere organisatie heeft zo haar eigen wensen, eisen, werkwijze en stip op de horizon. Daarom kijken we welke oplossing het beste aansluit bij uw organisatie, en niet welk merk. We kijken met u mee, en verbinden daar advies en oplossingen aan waar u echt wat aan hebt. U weet zeker dat u altijd profiteert van een oplossing in úw belang. Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Nieuwe inzichten dankzij tweede paar ogen

Meekijken met uw organisatie biedt nog meer voordelen; een tweede paar ogen kan ervoor zorgen dat we mogelijkheden zien waar u zelf nog niet aan had gedacht. Onze IT-consultants adviseren u daarom proactief over manieren om uw processen nog toekomstgerichter in te vullen. Zo richt u uw dienstverlening nog slimmer, efficiënter en flexibeler in en staat u zakelijk sterk in uw schoenen.

Security leidend in ieder vraagstuk
Is uw IT niet goed beveiligd, dan kunnen de gevolgen van een securityincident fors zijn. Daarom is security bij Axoft altijd leidend. Onze IT-consultants kijken graag naar manieren om security in de basis goed in te regelen. Ook adviseren we u over manieren om uw huidige security te optimaliseren, zodat eventuele kwetsbaarheden uw productiviteit niet in de weg zitten. Op maat, in heldere taal en zonder dat u daar zelf veel tijd aan kwijt bent.

Makkelijker en veiliger werken dankzij workshops op maat

Wat is er nodig om uw collega’s veiliger thuis te laten werken? Hoe zorgt u ervoor dat zij nog effectiever werken met werkplekoplossingen? Ook rondom dagelijkse werkzaamheden kunnen veel collega’s weleens een steuntje in de rug gebruiken. Wij voorzien daarin met gebruikerstrainingen op maat. Van security tot effectief gebruik van de online werkplek; uw collega’s worden door onze IT-consultants op maat voorzien van de juiste kennis en halen zo nog meer uit hun taken.

Dienstverlening op basis van internationale standaarden

IT-consultancy is meer dan een vraag-antwoordgesprek. Steeds kijken hoe het beter kan, dat is waar we als kennisorganisatie naar streven. Daarom toetsen we onze eigen processen op basis van ISO 9001:2015, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. U weet daardoor zeker dat onze dienstverlening voldoet aan erkende standaarden; een ideale basis voor ieder IT-vraagstuk.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws