Bomvolle eerste editie van de Rotterdam Business Party

23-09-18

De allereerste Rotterdam Business Party gaat aanstaande maandag in The Boathouse Kralingen bezocht worden door meer dan 200 ondernemers, directeuren en managers van bedrijven uit Rotterdam en omgeving.

En daar zijn wij van Friends in Business én Herman Vaanholt en Hendrik van der Wyck van het eerder genoemde restaurant ontzettend blij mee. Voorafgaand aan het feest is voor de leden van Friends in Business een inhoudelijk programma samengesteld dat Frank Vijg (eindredacteur Friends in Business) en Jan Dirk Stouten (hoofdredacteur Friends in Business) presenteren. 

De topondernemers Pim Blokland en Robin Bravenboer en topcoach Robin van Galen doen dan hun verhaal. In de avonduren lanceren we het najaarsnummer van ons magazine, presenteren we de vernieuwde website van Recht uit Rotterdam en is er onder meer een optreden van De Wannebiezz. 

We maken ook bekend waar de eerste Rotterdamse Business Trip in december ons brengt. Dat doen we met Wim Jansen van EMboost. We hebben er ontzettend veel zin in. Tot maandag!

Meer nieuws