Ondernemerschap

Britt Timmers nieuwe vestigingsmanager UBN Uitzendbureau Rotterdam

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

Britt Timmers is de nieuwe vestigingsmanager van UBN Uitzendbureau in Rotterdam. ‘Deze maand heeft Rosan de Jong het stokje definitief aan mij overgedragen’, zegt Timmers, die al enkele jaren werkzaam is op de Laan op Zuid.

Timmers bedankt op social media haar voorganger. ‘Ik bedank Rosan enorm voor alle lessen, begeleiding en het vertrouwen. Samen met het team in Rotterdam zijn we enorm gemotiveerd om onze doelen te behalen en verder te ontwikkelen.’

Jasper van Oorsouw, collega van Timmers, was vorige maand nog aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel. ‘Ik werk nu vijf jaar bij UBN Uitzendbureau, dus ook vijf jaar in Rotterdam. Ik ben wel van de stad gaan houden en ook wel een beetje van Feyenoord, als PSV’er’, vertelde hij voor onze camera.

Lees ook: Jasper van Oorsouw (UBN Uitzendbureau): ‘Ik ben als Brabander wel een beetje van Rotterdam gaan houden’

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws