Burgemeestersvrouwen openen The Boathouse

08-04-16

In aanwezigheid van zo’n 400 genodigden onthulden burgemeestersvrouwen Erahoutan en Opstelten op 6 april The Boathouse in Rotterdam. Ze verwijderden een grote rode strik van het pand en daarmee was de officiële opening van de nieuwe horecalocatie aan de Kralingse plas een feit.

Mevrouw Opstelten vertelt: ‘The Boathouse is een prachtige aanwinst voor Rotterdam en Kralingen. De plas is een heerlijke plek om te wandelen en je vindt hier zo veel rust in een dynamische stad. Ik schuif graag snel aan voor de lunch.’

Lunch- en feestlocatie aan het water

Vanaf 14 april is Kralingen een bijzondere lunchlocatie aan het water rijker. In nauwe samenwerking met Schmidt Zeevis serveert The Boathouse iedere dag van de week kwalitatieve lunchgerechten, alle bereid met dagverse producten. Gasten kunnen reserveren voor een gezellige tafel met meerdere gasten of informeel aanschuiven bij één van de statafels. The Boathouse Kralingen is tevens exclusief af te huren voor feesten en partijen tot zo’n 600 personen.

Nieuwe uitdaging

The Boathouse wordt geëxploiteerd door Wouter Lentz en Hendrik van der Wyck, beiden bekenden uit de Rotterdamse horeca,. Onder andere van restaurant De Tuin van de Vier Windstreken aan de overkant van de Kralingse Plas.

Van der Wyck: “De Tuin is al jaren een begrip en een gewilde locatie voor iedereen die het bos bezoekt. Met The Boathouse hebben we een nieuwe uitdaging te pakken. Hier kunnen we ook grote feesten en partijen aan.” Lentz vult aan: “Het is niet normaal hoeveel belangstelling er nu al is om hier een feest, receptie of presentatie te geven. We hebben er superveel zin in.”

Skütsjesilen Holland

De evenementen ‘Bourgondisch Kralingen’ (13-15 mei 2016) en Skütsjesilen Holland (18-20 mei 2016) verschuiven op het water richting The Boathouse. Van der Wyck: “The Boathouse wordt het zenuwcentrum en clubhuis voor deze twee grootschalige evenementen. Uiteraard ook voor de pre- en afterparties.”

 

Meer nieuws