CARU Containers en TCG richten nieuw bedrijf op

10-09-15

CARU Containers en Transportation Capital Group (TCG) slaan de handen ineen met de oprichting van een nieuw bedrijf: CARU Specialized Leasing Pte Ltd.

De onderneming, die al sinds 8 september 2015 operationeel is, concentreert zich op de leasing van gespecialiseerde containers en tankcontainers. De nadruk van het wereldwijd opererende bedrijf ligt op het aanbieden van productexpertise en het leveren van hoge serviceniveaus waar operators behoefte aan hebben.

Met de samenwerking wordt ruim veertig jaar ervaring in de containerindustrie gebundeld. CARU Containers is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van containers en is een van ‘s werelds grootste spelers op de containermarkt. TCG beheert substantiële investeringsfondsen voor deze branche. De ervaring en financiering die de bedrijven met zich meebrengen zorgen voor een sterke basis voor toekomstige groei van CARU Specializes Leasing. De ambitie is de nieuwe onderneming voorkeurspartner te maken van klanten, medewerkers en leveranciers van de onderneming.

Meer nieuws