Casper van Eijck blij met steun van Ivo Opstelten

30-12-18

In januari komt het nieuwe magazine van Friends in Business uit. Op 22 januari vindt de bladpresentatie plaats op een schip van de Spido. In dat nummer, de 125ste alweer, ook een verhaal met Ivo Opstelten en Casper van Eijck over het Haven Charity Gala.

Opstelten is sinds kort voorzitter van de stichting Haven Charity Gala Rotterdam, dat de komende drie edities geld ophaalt voor Support Casper. Deze week gingen de voormalig burgemeester van Rotterdam en professor doctor Van Eijck samen op de foto.

Van Eijck is blij met de rol die Opstelten gaat vervullen. ‘Ivo is een icoon in deze stad en ik ben zelf Rotterdammer in hart en nieren. Ik had nooit durven dromen dat een man als hij zich voor ons zou gaan inzetten in de strijd tegen alvleesklierkanker.’

Opstelten zelf is lovend over Van Eijck. 'Dit is echt Rotterdams. De directe manier waarop hij dingen aanpakt, past bij deze stad.’ Het hele verhaal met Opstelten en Van Eijck in het komende nummer van Friends in Business.

De tweede editie van het Haven Charity Gala vindt plaats op donderdag 23 mei 2019 in het Kasteel van Rhoon van horecaondernemer Ad Janssen. 

Meer nieuws