Clarissa Slingerland is eerste Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar

05-04-17

Clarissa Slingerland van MissPublicity is gekozen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar. Zij won de award tijdens een drukbezochte bijeenkomst op 4 april in het Wereldmuseum.

Anouk Vos van cybersecuritybedrijf Revnext won in de categorie Aanstormend Talent. In de categorie Zakenvrouw zonder Personeel ging Deniece von Harras van het ondernemersplatform SmartUp Network er met de prijs vandoor.

Het was de allereerste keer dat de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar werd gekozen. De verkiezing is bedoeld om te stimuleren, inspireren, verbinden en bekendheid te geven aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam.

Tot de genomineerden behoorden naast Clarissa Slingerland ook horecaonderneemster Iris Wullfraat (Eetcafé OPA, Bierboutique) en Vanessa de Kock  van kinderkledingmerk Little Indians.

In de categorie Zakenvrouw Zonder Personeel nam Deniece von Harras het op tegen Vivian Kramer gezegd Freher van fotostudio Sugarcoated Pictures en Avril Hensen van Montgó Kunstmanagement. Bij Aanstormend Talent was Anouk Vos van Revnext samen met Faye Ellen & Siobhan Burger van Arttenders en Claire Warneke van conceptstore KEET Rotterdam genomineerd.

 

Meer nieuws