Ondernemerschap

Daikin Nederland steunt droom van oud-schaatsster Yvonne van Gennip

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin Nederland steunt een langgekoesterde wens van Yvonne van Gennip. De voormalig schaatsster heeft een speciale schaatspagina op Talentboek, een website voor crowdfunding van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

Via die speciale pagina kunnen schaatstalenten geld ophalen voor onder meer materieel of een trainingsstage. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds werkt samen met de KNSB, én met dank dus aan Daikin en Lynk&Co, twee partners van de schaatsbond. Daikin Nederland, van directeur Edwin Hoogerwerf, is sinds 2018 zelfs als hoofdsponsor verbonden aan de KNSB.

‘Heel gaaf om talenten uit het schaatsen, shorttrack, kunstrijden en inlineskaten deze kans te bieden’, zegt Van Gennip op schaatsen.nl. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich al jaren in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze talenten, met de nodige financiële ondersteuning, te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. De speciale pagina op Talentboek is weer een nieuw extra zetje in de rug voor schaatsers.

Van Gennip won in haar rijke carrière zelf drie Olympische gouden medailles, in 1988 in Calgary. In dat jaar werd ze ook tweede op de WK Allround in Noorwegen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Meer nieuws