Diergaarde Blijdorp is er ook voor het MKB

23-09-16

Inspiratie, bewondering en verwondering. In Diergaarde Blijdorp beleeft men een unieke dag en dat komt niet alleen door de bijzondere wereldreis die men maakt in dit Rotterdamse icoon. Als MKB’er staat u midden in de samenleving en is samenwerken, verbinden én versterken onmisbaar. In de Diergaarde kunt u dit op unieke wijze bereiken. Ontmoet uw medewerkers of relaties eens op een andere manier. Of nodig uw gasten uit om samen met hun gezin een gezellige dag door te brengen in Europa’s mooiste dierentuin. Succes gegarandeerd! 

Wilt u uw medewerkers buiten de werkvloer beter leren kennen? In de inspirerende Diergaarde vindt u de verbinding. Ga samen op een spannende rondleiding en leer van de dieren. Of ga op een avontuurlijke tocht door de Diergaarde waarin u alle werelddelen bezoekt. Bewonder de imposante gorilla’s op het Afrikaanse eiland, zwerf over de Mongoolse steppe en sta oog in oog met echte gilamonsters in de Zee van Cortez in het Oceanium. Sluit deze bijzondere dag af in de intieme Sterrenzaal met een borrel en uitgeserveerd diner.

Uw klanten ontdekken uw bedrijf van een andere kant tijdens uw zakelijke evenement in Diergaarde Blijdorp. Met een klein of groot gezelschap kunt u altijd terecht op een prachtige plek. Ons team staat voor u klaar om er een onvergetelijke bijeenkomst van te maken. Bespreek vanaf 50 personen bijvoorbeeld  de befaamde Haaienzaal in het Oceanium. Hier kijkt u door een grote glazen ruit recht in de ogen van zwartpunthaaien, zeeschildpadden en andere bewoners van deze onderwaterwereld.

Om de connectie met Diergaarde Blijdorp én de onderlinge band met uw relaties en medewerkers te versterken, kunt u door middel van dieradoptie of lidmaatschap van de Zakenkring uw bedrijf verbinden met Blijdorp, haar doelstellingen en haar dieren.

U sponsort de Diergaarde en profiteert van aantrekkelijke tegenprestaties zoals een VIP-kaart op naam van het bedrijf, bedoeld voor een bezoek met zakenrelaties of medewerkers. Daarnaast wordt uw bedrijfsnaam vermeld op de website en de sponsorwand in de Diergaarde waar jaarlijks 1,5 miljoen bezoekers passeren. Ook ontvangt u uitnodigingen voor diverse bijeenkomsten, vrijkaarten en korting op evenementenlocaties en abonnementen voor medewerkers.

Door bijdragen vanuit het bedrijfsleven kan Diergaarde Blijdorp in de huidige vorm blijven voortbestaan.

 

Meer nieuws