Diergaarde Blijdorp: zakelijk, inspirerend en feestelijk!

22-03-16

Diergaarde Blijdorp is dé plek voor een uniek dagje uit. Dat komt niet alleen door de bijzondere ontmoetingen met dieren en planten van over de hele wereld. Ook als locatie voor zakelijke evenementen is Blijdorp verrassend en inspirerend. Borrelen oog in oog met een zwartpunthaai. Dineren naast de leeuwen of op een steenworp afstand van de gorilla’s. Het kan allemaal!

Diergaarde Blijdorp heeft een historie in de organisatie van evenementen. Met de bouw van de huidige Diergaarde in 1940, werd al rekening gehouden met zakelijke bezoekers. Door de jaren heen vonden hier veel vergaderingen, productpresentaties, congressen en feestelijke evenementen plaats.

Inmiddels beschikt Diergaarde Blijdorp over acht bijzondere evenementenlocaties. Midden in het dierenrijk, voor groepen van 80 tot 300 personen. Brainstormen tussen de vlinders of diepgaande discussies op de zeebodem, maken van uw vergadering een belevenis.

Toko Tjitjak: unieke sfeer in paradijselijk Azië

Eén van deze locaties is Toko Tjitjak. Dit Balinees eethuisje ligt diep verscholen in het Blijdorp-continent Azië. Tussen palmbomen en bananenplanten grazen de Banteng en Indische neushoorns. In de verte zijn de geluiden van vogels en apen uit de Maleise bosrand te horen. Deze buitenlocatie is van alle gemakken voorzien. Het is een bijzondere plek waar u beschut bent tegen zon en regen.

De charme van Toko Tjitjak is vooral het ruime terras waar onze sfeervolle Blijdorp-tent staat voor een ultiem Balinees loungegevoel. Ook na sluitingstijd is dit de uitgelezen plek voor uw evenement. We serveren hier smaakvolle Indische rijsttafels, organiseren een cocktailworkshop voor uw gasten of verzorgen een heerlijke barbecue met lounge DJ.

Naast de unieke evenementenlocaties kunt u in de zomermaanden Diergaarde Blijdorp exclusief ter beschikking stellen voor uw collega’s of klanten. U kunt een ZOOmeravond op maat boeken; gegarandeerd een leuke en bijzondere avond uit!

TEKST & FOTOGRAFIE: DIERGAARDE BLIJDORP

Meer nieuws