Algemeen nieuws

DRAAG BIJ AAN TOEKOMSTPERSPECTIEF VOOR JONGEREN IN ROTTERDAM

14-02-24

Bij Heilige Boontjes worden jongeren met een besproken verleden geholpen om hun leven weer op de rit te krijgen en daarmee toekomstperspectief te geven. Om bij te dragen aan deze belangrijke missie, organiseren MAAS (koffie) en Dialooghuys op 11 april aanstaande een Benefietavond in the Boathouse Kralingen in Rotterdam. Ontmoet andere bedrijven, maak nieuwe waardevolle connecties en raak geinspireerd door verhalen van veerkracht en hoop. Steek samen met Heilige Boontjes de handen uit de mouwen om echt het verschil te maken voor jongeren ‘met een krasje’.

Politieagent Marco en sociaal makelaar Rodney bedachten dat de re-integratie voor jongeren met een besproken verleden anders, duurzaam en vooral ook leuker zou kunnen. Samen kwamen ze met Heilige Boontjes. In het Grandcafé op het Eendrachtsplein in Rotterdam bieden zij kandidaten een leerwerktraject aan van 52 weken en leren zij de werkethiek en vaardigheden om uiteindelijk te re-integreren in de maatschappij. Dit heeft niet alleen een positieve impact op de levens van deze jongeren en hun omgeving, maar ook in de stad tot ver daarbuiten.

De benefietavond staat geheel in het teken van NOG meer impact kunnen realiseren met Heilige Boontjes. Voor deze avond is een programma samengesteld waarbij deelnemende bedrijven/tafels en hun gasten centraal staan. De avond is een mix van inspiratie en betrokkenheid en belooft een onvergetelijke ervaring te worden met sprekers als Sander de Kramer en the Caveman. Genietend van verfijnde gastronomie onder leiding van sterrenchef Andre van Noord, krijgt u samen met uw gasten de kans om de sociale missie van Heilige Boontjes te ondersteunen. Uw bijdrage helpt bij de empowerment van jongeren met een krasje in Rotterdam en daar buiten. Deelnemen? Voor meer informatie over de Benefietavond of het reserveren van uw eigen tafel kunt u contact opnemen met Frank Louwers van ’t Dialooghuys via Frank@dialooghuys.nl of bel 06 54 22 22 79.

Meer nieuws